GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş, evrensel, ulusal kültür birikimine sahip düşünme, algılama ve sorun çözme becerileri gelişmiş, ülke gerçeklerini bilen, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek; sahip olduğumuz insan kaynaklarını en verimli biçimde kullanarak, içinde yaşamaya değer ve yarınları hedefleyen bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmaktır.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 16 öğrencimizden ikisi bursluluk sınavını kazanmıştır.

Saatler: 07:30 - 12:50 Sabah 13:00 - 18:20 Öğle İkili Öğretim yapılmaktadır.
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://goynukiho.meb.k12.tr

Adres - GÖYNÜK MAH. 3083 SK. ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO: 8 KEMER / ANTALYA

Derslik :18
Öğretim Şekli :Okulumuz geçici olarak Göynük Ortaokulu ile aynı binayı kullandığından ikili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - GÖYNÜK MAH. KEMER / ANTALYA

Ulaşım İlçe ve Belde Minibüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya´ya 30 km, Kemer´e 10 km uzaklıkta bulunmaktadır.